Сторожинецький лісгосп належним чином забезпечує дотримання прав працюючих

 У ДП «Сторожинецьке лісове господарство» відбулася щорічна профспілкова конференція. Участь у ній взяли заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук, головний лісничий Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий, голова Чернівецького обкому профспілки працівників лісового господарства Володимир Барабах, директор Сторожинецького лісгоспу Ігор Беленчук та більше 100 делегатів трудового колективу.

Працівники лісгоспу вивчали та давали оцінку виконанню колективного договору, який діяв у 2015 році. Зі звітами про роботу, яку здійснило за цей час лісогосподарське підприємство, виступив директор ДП «Сторожинецьке ЛГ» Ігор Беленчук. Також звітував про діяльність профкому голова первинної профспілкової організації Микола Косован.

Представники колективу позитивно оцінили роботу із забезпечення їхніх прав підприємством у минулому році. У рамках конференції вони ухвалили колективний договір на 2016 рік на основі попереднього з незначними доповненнями. Традиційно такий документ буде соціально спрямованим.

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі